Scroll Top

Plan je Pinterest in een uur per week!

Moet je nou een Tailwind abonnement nemen, of niet? Ik merk dat veel bloggers, die meer met Pinterest willen doen, met deze vraag zitten. Zelf was ik ook niet overtuigd na een trial periode een aantal jaar geleden en heb ik er tot vorig jaar niets mee gedaan. Maar Pinterest houdt ervan als je regelmatig (liefst elke dag) pins bewaart. En dat is handmatig niet altijd vol te houden en daarbij kan Tailwind je helpen met pins inplannen. Dat wist ik ook al tijdens die eerste trial periode, maar toch was ik niet overtuigd. Dat kwam pas toen ik er wat dieper indook en ik een manier ontdekte waar op je snel pins kunt inplannen voor een hele week (of langer).

mini cursus tailwind

Mini-cursus Snel pins inplannen met Tailwind

De methode die ik wekelijks toepas heb ik opgenomen en van deze video’s heb ik een mini-cursus gemaakt. Deze cursus is nu nog gratis en je krijgt er direct toegang toe als je je inschrijft voor de Pin Expert-nieuwsbrief. In deze cursus laat ik je stap voor stap zien hoe je op een handige manier je Pinterest pins kunt inplannen, zodat je maar een uur per week kwijt hoeft te zijn aan Tailwind*.

*Dit is een affiliate link. Via deze link kun je Tailwind een maand gratis uitproberen. Als je besluit om daarna een abonnement te nemen, krijg ik een commissie.

tailwind schedule snel pinterest pins inplannen

Daar moet ik wel bij zeggen dat je de eerste keer wat langer bezig bent, want dan moet je wat dingen opzetten, maar dit is eenmalig. Welke dingen dat zijn, leg ik ook uit in de cursus. En natuurlijk moeten je pins al klaar zijn, het gaat echt puur om de planningstijd.

Tailwind, doen of niet?

Voor mij is Tailwind onmisbaar en ik denk eigenlijk voor iedereen die serieus met Pinterest aan de slag wil. Als je het goed gebruikt, neem het je veel werk uit handen en bespaart het je tijd. En dat geeft gewoon rust. Deze methode van snel pins inplannen kun je namelijk niet alleen voor een week doen, maar ook bijvoorbeeld voor een maand (dan ben je er wel waarschijnlijk wat langer mee bezig dan een uur, maar het is nog steeds superhandig). Daarnaast biedt Tailwind ook nog hele handige statistieken en de tribes zijn ook een hele fijne manier om samen te werken met andere bloggers.

Mini-cursus Tailwind

In vijf stappen en met vier filmpjes laat ik je zien hoe je Pinterest snel kunt inplannen met Tailwind.

snel pinterest plannen mini-cursus tailwind

Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, krijg je een link en het wachtwoord voor deze mini-cursus Tailwind, snel pins inplannen, direct in je mailbox. Plus toegang tot heel veel andere Pinterest tips!

Bewaar voor later op Pinterest:
snel pinterest plannen tailwind pinterest

Opmerkingen (1)

Super fijn zeg! Ik zat inderdaad ook wat te knoeien met Tailwind (eerlijk gezegd gewoon niet echt de tijd genomen om het helemaal precies uit te vinden). Maar met deze super handige 4 minuten durende filmpjes had ik in iets meer dan 20 minuten Tailwind een heel stuk beter begrepen! Thank you <3

Een opmerking achterlaten

CommentLuv badge