Scroll Top

Fleur Miller

fleur miller pinterest expertIk ben Fleur, oud-docente Digitale Communicatie (Hogeschool Utrecht) en sinds 2011 blogger. De eerste jaren deed ik de promotie vooral via Facebook. Dat was ik op een gegeven moment best wel zat. Altijd maar op de juiste tijdstippen een bericht delen en na een paar uur was de magie verdwenen. Dan was mijn post weggezakt en doofden de websitebezoeken uit. Totdat ik ontdekte dat ik mijn blog ook via Pinterest kon promoten en ik dit kon doen op tijden die mij goed uitkwamen. Daarnaast werkt de toverkracht van Pinterest veel langer door. Je blijft vindbaar. Sommige pins zorgen al jaren achter elkaar voor bezoekers naar mijn website www.mizflurry.nl.

In de loop van de jaren ben ik Pinterest alleen maar leuker gaan vinden. Pinterest is eigenlijk geen sociaal medium, maar een visuele zoekmachine. Op andere online marketing-kanalen moet je regelmatig dingen over jezelf posten en daar heb ik niet altijd zin in. Bij Pinterest hoeft dit niet. Kort gezegd plaats je waardevolle content en dit trekt bezoekers en klanten naar je website.

Uiteindelijk heb ik me helemaal op Pinterest gestort. Ik heb eindeloos veel informatie opgezocht, cursussen gevolgd en heel veel getest. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu in de perfecte positie ben om bloggende ondernemers te leren Pinterest succesvol in te zetten zodat ze meer websitebezoekers en klanten te krijgen.

Wil jij ook meer met Pinterest doen? Ik stuur iedere week handige tips die je een stapje verder helpen. Om te zorgen dat de tips aansluiten bij jouw kennisniveau kun je het best even deze korte quiz doen:

Take care,
Fleur