Scroll Top

Pinterest-management diensten

pinterest-management diensten - doe het voor mij

Wil je graag meer met Pinterest doen voor je bedrijf, onderneming of blog? Maar heb je er geen tijd voor of helemaal geen zin om je in wéér een nieuw social media platform te verdiepen? Ik neem je werk uit handen met mijn Pinterest-management diensten. Zodat jij je kunt focussen op de dingen waar jij goed in bent.

Pinterest is aan het groeien in Nederland en het is nu de perfecte tijd om te beginnen met dit platform. De belangrijkste factor voor succes op Pinterest is er consequent mee bezig zijn. Als in: iedere dag pins en ideeën bewaren. Ik kan me voorstellen dat je daar nu je tijd niet in kan of wil stoppen.

Om een goed Pinterest-account op te zetten, moet er een aantal dingen gebeuren. Op je Pinterest-profiel en op je website. Ook hier kan ik je bij helpen.

Wil je Pinterest helemaal uitbesteden? Zodat je er geen omkijken meer naar hebt, maar je er wel elke dag pins op jouw account bewaard worden? Kijk dan naar de Tailwind-pakketten.

Hieronder staan alle diensten die ik voor je kan uitvoeren:

Pinterest-Pins laten maken

Pinterest-pins laten maken

Een pins-maken-pakket bespaart ondernemers tijd en zorgt voor goede pin-afbeeldingen die kliks krijgen en beschrijvingen waardoor je pins beter gevonden worden.

Wil je meer bezoekers via Pinterest, maar heb je te weinig tijd om goede pins te maken? Laat dan geoptimaliseerde pin-afbeeldingen en -beschrijvingen maken.

Bij ieder pakket krijg je:

 • het aantal afgesproken pin-afbeeldingen, geoptimaliseerd voor gebruik op Pinterest
 • pin-afbeeldingen met een tekst geschikt voor Pinterest
 • een beschrijving met Pinterest-zoekwoorden bij iedere pin (indien gewenst inclusief hashtags)

Lees er alles over op deze pagina: Pinterest-pins laten maken

Account opzetten en inrichten

Wil je starten met marketing via Pinterest, maar heb je nog geen account en wil je dat de basis direct goed staat? Ik kan jouw account opzetten en inrichten met 10 borden met daarop 20 pins. Daarnaast zorg ik ervoor dat Pinterest helemaal goed staat op jouw website en maak ik twee pinontwerpen in Canva voor je. Dit traject begint met een intake-gesprek en eindigt met een overdracht.

Na afloop heb je:

 • een zakelijk account
 • een bevestigde website
 • toegang tot de Pinterest-statistieken
 • een informerende profielpagina
 • uitgebreide pins (rich pins)
 • alleen relevante borden voor jouw niche
 • uitgelichte borden
 • 10 borden voorzien van een goede bordbeschrijving
 • 20 kwaliteits-pins per bord
 • je volgt 50 pinners binnen jouw niche

en:

 • website-bezoekers kunnen gemakkelijk jouw pins bewaren
 • pins krijgen gelijk de juiste beschrijving mee
 • bezoekers kunnen jouw Pinterest-account gemakkelijk vinden op je site
 • je weet precies hoe je pins en pinbeschrijvingen toevoegt aan berichten of pagina’s (handleiding op maat)
 • je weet hoe je het beste een pin kunt bewaren

Prijs: € 599,- (exclusief BTW)

NB Neem contact op voor de prijs van een los onderdeel.

bestel nu

of mail me voor meer informatie

PINTEREST-ACCOUNT OPTIMALISEREN

Pinterest-account optimaliseren

De dienst account en website optimaliseren voor Pinterest neemt bloggers of ondernemers, die al een tijdje bezig zijn op Pinterest óf hun persoonlijke account zakelijk in willen zetten, werk uit handen en zorgt voor meer bezoekers via Pinterest.

Wil je meer bezoekers naar je website via Pinterest? Het begint bij een goed account. Heb jij een Pinterest-account dat wel wat verbetering kan gebruiken? Maar heb je geen tijd of zin om dit account zelf te optimaliseren? Laat het dan doen!

Lees er alles over op deze pagina: Pinterest-account optimaliseren

Pinterest-management Tailwind-pakketten

Met een Tailwind-pakket heb je geen omkijken meer naar je Pinterest marketing. Afhankelijk van de grootte van het pakket dat je kiest, worden er iedere dag 5, 10 of 20 pins op je account bewaard. Dit is een mix van eigen content en die van anderen. Voor deze dienst heb je een Tailwind-abonnement nodig.

Bij ieder pakket zit ook een aantal pins inbegrepen. Deze pins zijn inclusief pinbeschrijving, met zoekwoorden die helpen om je pins gevonden te laten worden.

Voordat je van een Tailwind-pakket gebruik kunt maken, is het noodzakelijk dat je Pinterest en Tailwind goed zijn ingericht. Hiervoor betaal je eenmalig opstartkosten vanaf €99,- (afhankelijk van de status van jouw account).

De (minimaal) aan te bevelen termijn voor deze dienst is 3-6 maanden. Pinterest werkt wat langzamer dan andere social media platformen. Om te zien wat het daadwerkelijke effect is, is deze langere termijn gewenst.

Pinterest management pakket kleinPinterest management pakket grootPinterest management pakket xl

Het is ook mogelijk om alleen pins te laten inplannen, zonder dat ik nieuwe pins voor je maak. Neem contact met me op voor de prijzen van de pakketten exclusief pins.

Stuur een mail voor meer informatie

 

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing