Scroll Top

Pinterest bekijken zonder inloggen

Wil je Pinterest bekijken zonder inloggen? Een van de nadelen van Pinterest is dat het lijkt of je verplicht een account moet nemen om pins te kunnen bekijken. Maar er is meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt. Voor bloggers kan Pinterest uitgelogd bekijken ook heel interessant zijn; bijvoorbeeld om te controleren of je bij de gerelateerde pins staat.

pinterest bekijken zonder inloggen

Zoeken via Google

Wanneer je naar pinterest.com gaat zonder ingelogd te zijn, lijken de enige opties een account aanmaken of inloggen. Echter, je kunt nog steeds pins en borden op Pinterest vinden via Google. Typ simpelweg je zoekterm in het zoekveld gevolgd door het woord ‘Pinterest’. Veel van de zoekresultaten zullen directe links naar pins of borden op Pinterest zijn.

Hier moet je klikken

Als je op een zoekresultaat klikt, krijg je de pin of het bord te zien. Wil je het bericht achter de pin bekijken? Let dan goed op waar je klikt. Bijna overal waar je klikt, zal Pinterest een inlogscherm laten verschijnen. Echter, als je met je muis over de pinafbeelding gaat, verschijnt er een link met de naam van de website waar de pin naar linkt. Door hierop te klikken, kun je het bericht bekijken zonder in te loggen.

Klik hier site bezoeken Pinterest zonder inloggen

Zit je op een pagina met een uitvergrote pin, dan zijn er twee opties om door te klikken: de link met de URL van de site die boven de titel van de pin verschijnt en de “Lezen” knop rechtsboven de afbeelding.

uitvergote pin site bezoeken Pinterest uitgelogd

Openen op nieuw tabblad

Soms kan het inlogscherm van Pinterest nog steeds verschijnen als je een pin of bord wilt bekijken. Een handige truc op de computer is om met je rechtermuisknop op een link te klikken en deze in een nieuw tabblad te laten openen.

koppeling openen nieuw tabblad

Nu weet je hoe je Pinterest kunt bekijken zonder in te loggen en ook hoe je door kunt klikken in Pinterest als je uitgelogd bent. Wil je zelf pins bewaren op Pinterest? Ontdek hier hoe: Verschillende manieren om een Pinterest pin te bewaren.

Bewaar voor later op Pinterest:

pinterest bekijken zonder inloggenpinterest uitloggen

WAAROM PINTEREST BELANGRIJK IS VOOR BLOGGENDE ONDERNEMERS

Pinterest is niet alleen een plek om inspiratie op te doen, maar ook een krachtig platform voor bloggende ondernemers om hun content te delen en verkeer naar hun website te leiden. Met de juiste strategie kan Pinterest een belangrijke bron van organisch verkeer worden.

OPTIMALISEER JE PINS VOOR ZAKELIJK SUCCES

Zorg ervoor dat je pins opvallen en gemakkelijk vindbaar zijn:

ANALYSEER JE PINTEREST-VERKEER

Maak gebruik van de Pinterest statistieken om inzicht te krijgen in welke pins het meest populair zijn en welke onderwerpen je doelgroep het meest aanspreken. Hiermee kun je je strategie verder verfijnen.

Ben je klaar om het meeste uit Pinterest te halen voor je bedrijf of blog? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en begin vandaag nog met het boosten van je verkeer!

Opmerkingen (2)

Hallo Pinterest,

ik denk dat er een virus in mijn pinterest account zit. Omdat de ’taal’ nu Indonesisch is en ik dit niet kan veranderen in Nederlands of Engels Ik heb alles verwijderd van mijn laptop.
Wat is de beste manier om met mijn mailadres weer opnieuw in te loggen, zonder dat ik Indonesisch moet kunnen?

Misschien hebben jullie tips?

Hartelijke groet , Netty Bosma

Hoi Netty,

Bedankt voor je reactie. Ik ben niet “van Pinterest”. Via deze pagina kun je de helpdesk van Pinterest bereiken: https://help.pinterest.com/nl/contact. Kies daar voor “Profiel en Instellingen” onder “Functies en instellingen”. Beantwoord vervolgens de vragen die je krijgt. Succes!

Take care, Fleur

Een opmerking achterlaten

CommentLuv badge