Pinterest bekijken zonder inloggen

Wil je Pinterest bekijken zonder inloggen? Een van de nadelen van Pinterest is dat het lijkt of je verplicht een account moet nemen om pins te kunnen bekijken. Maar er is meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt. En voor bloggers kan Pinterest uitgelogd bekijken ook heel interessant zijn; om bijvoorbeeld te bekijken of je bij de gerelateerde pins staat.

pinterest bekijken zonder inloggen

Zoeken via Google

Als je naar pinterest.com gaat en je bent niet ingelogd, zijn de enige opties die je krijgt een account aanmaken of inloggen. Je hebt geen mogelijkheid om te zoeken hier. Maar dit kun je wel doen via Google. Typ hiervoor de zoekterm in het zoekveld met daarachter het woord Pinterest. Veel van de zoekresultaten die je te zien krijgt, zullen pins of borden op Pinterest zijn.

Hier moet je klikken

Als je hier op klikt, krijg je de pin of het bord te zien. Maar als je nu het bericht achter pin daadwerkelijk wil bekijken, moet je heel goed opletten waar je klikt. Bijna overal waar je klikt, zal Pinterest een inlogscherm laten verschijnen. Behalve als je op de Meer informatie-link klikt. Deze kun je vinden onderaan de pinafbeelding, hij komt tevoorschijn in witte letters als je met je muis over de afbeelding gaat.

klik hier site bezoeken

Zit je op een pagina met een uitvergrote pin, dan heb je twee plekken waar je kunt klikken; ook weer onderaan de pinafbeelding of op de knop Bezoeken rechtsboven van de afbeelding.

uitvergote pin site bezoeken pinterest uitgelogd

Openen op nieuw tabblad

Wil je een pin, bord of profiel bekijken (doorklikken) terwijl je uitgelogd bent van Pinterest, dan verschijnt alweer steeds dat inlogscherm. Dat kun je omzeilen door de link in een ander tabblad te laten openen. Op de computer doe je dit door met je rechtermuisknop op een link te klikken en deze optie te kiezen uit het menu dat dan verschijnt. Op je telefoon kun je dit doen door je vinger wat langer op de link te houden, tot er een menu verschijnt waar je dit kunt kiezen.

koppeling openen nieuw tabblad

Nu weet je hoe je Pinterest kunt bekijken zonder in te loggen en ook een handig trucje om door te kunnen klikken in Pinterest als je uitgelogd bent. Wil je zelf pins bewaren op Pinterest? Zo doe je dat: Verschillende manieren om een Pinterest pin te bewaren.

Bewaar voor later op Pinterest:

pinterest bekijken zonder inloggenpinterest uitloggen

Comments (2)

Jeannette G. Bosma

Hallo Pinterest,

ik denk dat er een virus in mijn pinterest account zit. Omdat de ’taal’ nu Indonesisch is en ik dit niet kan veranderen in Nederlands of Engels Ik heb alles verwijderd van mijn laptop.
Wat is de beste manier om met mijn mailadres weer opnieuw in te loggen, zonder dat ik Indonesisch moet kunnen?

Misschien hebben jullie tips?

Hartelijke groet , Netty Bosma

Fleur Miller

Hoi Netty,

Bedankt voor je reactie. Ik ben niet “van Pinterest”. Via deze pagina kun je de helpdesk van Pinterest bereiken: https://help.pinterest.com/nl/contact. Kies daar voor “Profiel en Instellingen” onder “Functies en instellingen”. Beantwoord vervolgens de vragen die je krijgt. Succes!

Take care, Fleur

Leave a comment

CommentLuv badge