Scroll Top

Pinterest-diensten

Pinterest-diensten

Pinterest-diensten voor ondernemers en bloggers

Kun jij wel wat hulp gebruik bij het inzetten van Pinterest voor je website of blog? Ik bied verschillende Pinterest-diensten aan om jou te helpen meer verkeer te krijgen van Pinterest. Bijvoorbeeld een accountscan, waarbij jouw Pinterest-account goed wordt bekeken en je een rapport met verbeterpunten ontvangt. Deze scan is uit te breiden met een tactiekgesprek, om je helemaal op het juiste Pinterest-spoor te zetten.

Ook maak ik pinontwerpen en pins op maat. Een pinontwerp wordt in principe opgeleverd in Canva (andere programma’s zijn mogelijk in overleg) en is dus aanpasbaar. De ontwerpen passen binnen jouw huisstijl en zijn geoptimaliseerd voor gebruik op Pinterest.

Accountscan + strategiegesprekken

Pinterest-accountscan

Een Pinterest-accountscan helpt bloggers en ondernemers, die al een tijdje bezig zijn op Pinterest – maar niet genoeg resultaat zien, de juiste stappen te zetten om snel verder te groeien en meer verkeer via Pinterest te krijgen.

Bij een accountscan kijk ik uitgebreid naar een Pinterest-profiel, -borden en -pins. Na afloop ontvang je een rapport met:

  • concrete actiepunten om jouw Pinterest-profiel te verbeteren
  • advies over jouw borden
  • tips hoe je je pins kunt verbeteren

Je kunt de accountscan ook uitbreiden met een strategiegesprek. Het gesprek wordt ingepland en zal online plaatsvinden via Facebook Messenger of Skype. Vooraf ontvang je een vragenlijst en tijdens het gesprek zullen we jouw antwoorden bespreken en krijg je advies.

Om het helemaal compleet te maken, kun je ook kiezen voor een extra gesprek na twee maanden.

Lees er alles over op deze pagina: Pinterest-accountscan

Pins laten maken

Vind je het lastig om mooie en duidelijke pins te maken? Of heb je er te weinig tijd voor? Ik help je graag. Na het bestuderen en maken van heel veel pins weet ik precies wat wel en niet werkt op Pinterest.

TWEE SJABLONEN VOOR PINTEREST-AFBEELDINGEN LATEN ONTWERPEN

Pinterest-afbeeldingen sjablonen ontwerpen

In Canva zijn veel standaard ontwerpen voor pins te vinden. Maar met speciaal voor jou ontworpen pins kun je je echt onderscheiden en de herkenbaarheid van je merk verhogen. De pins zijn:

  • in de huisstijl van jouw website
  • geoptimaliseerd voor gebruik op Pinterest (juiste afmetingen, duidelijk leesbaar, enz.)
  • aanpasbaar in Canva, dus te gebruiken als sjabloon voor nieuwe pins

Lees er alles over op deze pagina: Pinterest-pins laten ontwerpen

1-op-1 Pinterest-training

Pinterest-training

Een 1-op-1 Pinterest-training leert ondernemers en bloggers in korte tijd hoe ze Pinterest het beste in kunnen zetten voor hun bedrijf.

Deze Pinterest-training op maat is op een locatie naar keuze. Tijdens de training

  • krijg je een spoedcursus Pinterest
  • richten we samen je profiel in
  • en we stellen een strategie op

Lees er alles over op deze pagina: Pinterest-training 1-op-1: leer snel hoe je Pinterest goed in kunt zetten voor jouw bedrijf

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing