Geef je Pinterest een boost: doe mee met de challenge!

Heb jij al heel lang het idee: ik moet meer met Pinterest doen, maar komt het er steeds niet van? Doe dan nu mee met de Pinterest Challenge en geef je Pinterest account en strategie een boost in 10 dagen!

Samen met Sjoukje van profbloggers.nl organiseer ik deze Pinterest challenge. Hij is geschikt voor bloggers en ondernemers die al wel een Pinterest account hebben, maar dit account nu eens echt willen inzetten om meer bezoekers naar hun website te krijgen. In tien dagen ga je je account in orde maken en beginnen met een Pinterest strategie.

Pinterest account op orde

Na deze tien dagen heb je een aantrekkelijk en herkenbaar Pinterest account, dat past bij jouw blog of bedrijf. Je gaat je borden onder de loep nemen, leert (meer) over groepsborden en zorgt voor een goede basis. Met een goed account en consistente pinning strategie, krijg je vanzelf meer volgers.

 

Betere pins

Met alleen je account ben je er natuurlijk nog niet. In de challenge gaan we ook aan de slag je pins. Je leert tips en trucs voor goede pinafbeeldingen en gaat een template voor je pins maken. Daarnaast gaan we ook kijken naar de pinbeschrijvingen en wat hier de best practices zijn.

 

Pinterest strategie

De strategie die besproken wordt in de challenge geeft je dé tips om je account te laten groeien en meer kliks vanaf Pinterest te krijgen.

Daarnaast komen er ook nog wat randvoorwaarden aan de orde, zoals je account omzetten naar zakelijk, zorgen dat je site pinbaar is en hoe je de statistieken kunt uitleggen. Eén ding is zeker, na deze tien dagen heb je een vliegende start gemaakt met het inzetten van je Pinterest account voor je blog of website.

Doe jij mee? We beginnen weer op 1 maart. Schrijf je in:

 

 
Web Analytics


6 reacties

  1. Oh!!! Ik wil graag proberen ☻

  2. bedankt voor de tips! 🙂

  3. Een leuk idee. Ik heb op dit moment even al genoeg uitdagingen, een andere keer graag.

  4. Leuk! Ik ga binnenkort echt iets met pinterest doen!

  5. Ik zou volgende keer wel mee willen doen met nu al erg druk met de zwangerschap en mijn 24 give aways

    • Dat klinkt leuk (en druk) 24 give aways! We zitten er over te denken om de challenge binnenkort nog een keer aan te bieden, omdat er meer mensen erg druk zijn op dit moment, dus misschien komt het dan beter uit voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge