Pinterest-cursus in het Nederlands (voor bloggers)

Ben je op zoek naar een Pinterest-cursus in het Nederlands? Hoe werkt Pinterest zakelijk voor bloggers? In deze cursus leer je onder andere je Pinterest borden ordenen, hoe je twee Pinterest accounts tegelijk kunt gebruiken, hoe zet je iets op Pinterest en nog veel meer.

Pinterest-cursus voor bloggers

De cursus bestaat uit vijf modules. Alle informatie wordt gegeven via tekst en afbeeldingen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Module 1 – Waar houdt Pinterest van?

1.1 Pinterest is een zoekmachine

1.2 Pinterest is een sociaal netwerk

1.3 Hier houdt Pinterest van

1.4 Hier houdt Pinterest niet van

Module 2 – Een goed Pinterest-account

2.1 Zakelijk account

2.2 Website bevestigen

2.3 Uitgebreide pins

2.4 Een goed Pinterest-profiel

2.5 Pinterest op je blog

2.6 Hoe krijg je meer volgers?

Module 3 – Pinterest-borden die je helpen om gevonden te worden

3.1 Soorten borden

3.2 Alles over groepsborden

3.3 Borden optimaliseren voor je doelgroep

3.4 Hoeveel borden?

Module 4 – Pins maken die werken

4.1 Hier bestaat een pin uit

4.2 Pinafbeeldingen

4.3 Pinbeschrijvingen

Module 5 – Pinterest-tactiek opstellen

5.1 Aantal pins per dag

5.2 Hoe kun je het beste een pin bewaren?

5.3 Manueel pinnen vs een planningstool

Zit je nog te twijfelen of deze cursus wat voor jou is en wil je de uitgebreide inhoudsopgave zien? Stuur met dan een mail naar fleur@pinexpert.nl, dan stuur ik je die toe.

Of ben je benieuwd wat anderen van de cursus vinden? Minke schreef een review (Via pinterest bezoekers op je blog? Doe de cursus!) en op Fem.club kun je de ervaringen van Mary-Lou met de cursus lezen: Meer bezoekers via Pinterest. Gaat het mij lukken?

Pinterest-cursus voor bloggers

Pinterest is zo’n fijne bron van verkeer voor bloggers. Als het begint te lopen, dan blijft het lopen. En het goede nieuws is: het werkt bij vrijwel iedereen. Zolang je maar de juiste dingen doet. In mijn Pinterest-cursus voor bloggers staat precies wat je moet doen en hoe je dat moet doen om de bezoekersstroom via Pinterest op gang te krijgen.

Is het echt zo makkelijk? Je koopt de cursus en krijgt meer bezoekers? Nou, niet helemaal natuurlijk. Je moet er wel wat voor doen en er tijd in steken. Zeker in het begin is het even doorzetten, want Pinterest geeft niet direct resultaat. Dat is tegelijkertijd ook de kracht van systeem, want alles wat je doet werkt ook lang door. Maar het heeft wat meer tijd nodig om op gang te komen.

En daarna? Als het eenmaal loopt, zul je er nog steeds tijd in moeten steken om te blijven groeien. Maar dan is het veel minder een kwestie van doorzetten, omdat je de goede resultaten al ziet.

Nu is het moment Pinterest serieus in te zetten voor je blog! De populariteit van Facebook is dalende en het gebruik van Pinterest groeit. Begin nu en over drie maanden zul je blij zijn 😀

Klik voor meer informatie over de Pinterest-cursus.

Nu kopen voor 29,95 (inclusief BTW).


Bewaar op Pinterest:

nederlandstalige pinterest cursus pinterest-cursus voor bloggers