Scroll Top

pinexpert.nl wekelijkse tips

Mijn wekelijkse Pinterest-tips kun je op verschillende niveaus ontvangen: er is een lijst voor beginners en eentje voor gevorderden.

Wellicht heb je zelf al een goed idee welk niveau het best bij je past. Dan kun je je via onderstaande formulieren direct hiervoor inschrijven.

Je krijgt dan gelijk toegang tot de pagina met handige freebies, zoals een printable met tips om perfecte pins te maken, tips op jouw niveau en een mini-cursus Tailwind waarin ik je laat zien hoe je in een uur per week je Pinterest-pins kunt plannen.

Ik zal je ongeveer één keer per week een mail sturen.

pinexpert.nl wekelijkse tips voor Pinterest-beginners

Je bent klaar om te starten met Pinterest, maar je kunt hierbij nog wel wat hulp gebruiken. Maak je geen zorgen, met mijn tips zul je snel een goede start op Pinterest kunnen maken en binnenkort de bezoekers binnen zien stromen! Ik heb een handig overzicht met Pinterest-basistips voor je. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan krijg je die nu direct in je inbox en wekelijkse Pinterest-tips.

Please wait...

Bedankt! Er is een bevestigingsmail onderweg. Controleer je spamfolder als je binnen een paar minuten niets ontvangen hebt.

pinexpert.nl wekelijkse tips voor Pinterest-gevorderden

Weet jij al aardig wat over het inzetten van Pinterest om verkeer naar je website te krijgen? Maar wil je wel graag wekelijks tips ontvangen hoe je verder kunt blijven groeien op Pinterest? Schrijf je dan in voor de gevorderden-tips. Dan krijg je nu gelijk 7 handige tips in je inbox waarmee je je Pinterest kunt verbeteren.

Please wait...

Bedankt! Er is een bevestigingsmail onderweg. Controleer je spamfolder als je binnen een paar minuten niets ontvangen hebt.

NB Met het invullen en versturen van een van bovenstaande formulieren geef je pinexpert.nl toestemming om e-mails naar jou te verzenden.

Doe de quiz!

Heb je nog geen idee? Dan kun je deze snelle Pinterest-quiz doen om je niveau te bepalen.

Pinterest-quiz