Bedankt!

Er is een bevestigingsmail naar je onderweg. Heb je binnen een minuut niets ontvangen, kijk dan ook even in je map met ongewenste mail (spamfolder).

Na het bevestigen ben je lid van de pinexpert.nl wekelijkse tips-lijst. Binnen een paar minuten ontvang je dan een mail daarin een link naar je aangevraagde freebie.


Meer eigen pins in minder tijd én meer kliks?
voorbeeld-e-book

In dit micro-e-book leer je snel hoe je geoptimaliseerde en vul-pins maakt. Geoptimaliseerde pins zorgen voor meer kliks. Vul-pins helpen je om je Pinterest-feed vooral met eigen content te vullen.

 

Inmiddels heb ik honderden pins gemaakt, voor allerlei verschillende accounts en de pins die voor de meeste kliks zorgen, zijn geoptimaliseerde pins. Maar omdat je op dit moment vooral eigen pins nodig hebt op Pinterest, red je het niet om alleen maar geoptimaliseerde pins te maken. Je hebt ook nog snelle pins nodig, die ik vul-pins noem.

In mijn nieuwe micro e-book heb ik precies beschreven hoe je het maken van een geoptimaliseerde pin aanpakt. Daarnaast leg ik je ook uit hoe je vul-pins maakt. Ook staan er 35 voorbeeldteksten in die voor meer kliks zorgen.

 

 

Voordelen van dit micro e-book

– Snel door te nemen

– Direct toepasbaar

– Meer kliks via Pinterest

Als je nú beslist om dit boek te kopen, dan krijg je 50% korting. Het boek kost normaal gesproken 19,-, maar de komende dertig minuten slechts 9,50.

Je hebt nog


Totaal: € -
Algemene voorwaarden van toepassing