Over Pin Expert

I love Pinterest. Eerst natuurlijk als gebruiker, maar inmiddels ook al jaren als blogger/content creator vanwege de vele bezoekers die via Pinterest mijn blog weten te vinden. In de loop van de jaren heb ik veel kennis over Pinterest vergaard en ik vind het erg leuk om dit met andere bloggers en ondernemers te delen.

In mijn Facebookgroep voor Nederlandstalige bloggers hebben we een fijne community waar we elkaar echt helpen om meer pageviews via Pinterest te krijgen. En met succes. Bijna iedere blogger die (eindelijk) er aan toe komt om Pinterest strategisch in te zetten voor haar blog en dit ook een tijdje structureel volhoudt, vindt het jammer dat ze dat niet eerder heeft gedaan. Je bent van harte welkom om ook lid te worden!

Tijdens mijn opleiding Digitale Communicatie aan de HU (en ook later nog, toen ik daar les gaf) heb ik een stevige basis kunnen leggen op het gebied van design, techniek en ook communicatie. Eén van de vakken die ik gegeven heb is bijvoorbeeld Internet Marketing. Dit zorgt ervoor dat ik (lastige) dingen duidelijk uit kan leggen.

Als je een idee of een vraag hebt, mag je me altijd mailen: fleur@pinexpert.nl.